Izen intensive

Zitten zonder zorg, in stille aanwezigheid, bij jezelf, met jezelf en voor jezelf, in pure intimiteit met alles en allen. Je zit stil bij wat er in jezelf omgaat, laat los wat er speelt en bent zorgeloos aanwezig.

De Izen Intensive van 2021 is een Deep-Zen Intensive en geheel Corona-proof! We bieden bedding, basis en diepgang in een klassieke stilte retraite, met zen meditatie, werken in aandacht, oriyoki-stijl maaltijden (uit kommetjes op je plek in de zendo), individueel lichaamswerk en inspirerend onderricht van Maurice Genko Knegtel Roshi en dit alles op een veilige, anderhalve meter afstand van elkaar, in een goed geventileerde, grote ruimte.

Het energetisch werk vindt deze Corona-editie individueel plaats op een plek in het bos rond het ABK-huis of op je eigen kamer en wordt begeleid door lichaamsgerichte werkers Isabelle Schneider (Itip) en Lisette Holst. Isabelle Schneider verzorgt ook individuele energetische sessies. Daarnaast is er volop gelegenheid voor individuele begeleiding door Maurice Genko Knegtel Roshi en Ben Claessens Sensei.

Altaar van de Zen-Intensive 2013

Altaar van de Zen-Intensive 2013

De Izen intensive vindt plaats van woensdagavond 27 januari 2021, 19.30 uur (ontvangst) tot en met zondagmiddag 31 januari 2021, 15.00 uur in het ABK-huis te Hall, bij Eerbeek en kost 630 euro (225 euro verblijfskosten, 375 euro begeleidingskosten en 30 euro overheadkosten). Je dient de helft van de kosten bij inschrijving te voldoen en de rest voor 31 december 2020 op IBAN nummer NL 16 TRIO 0198406363 t.n.v. Stichting Izen o.v.v. Naam + Izen intensive. Lakenpakketten kunnen ter plekke worden gehuurd voor 8,50 euro. Je kunt je uitsluitend voor de gehele periode inschrijven. Ervaring met zenmeditatie of lichaamswerk is niet vereist.

Wil je de persoonlijke ervaring van nog een deelnemer aan de intensive lezen? Lees dan het Artikel intensive 2014 uit Boeddha Magazine van maart 2014.

Let op! In verband met de richtlijnen met betrekking tot Corona ligt het aantal deelnemers lager dan gewoonlijk. Schrijf je dus TIJDIG in voor de Izen intensive. Voor meer informatie over de intensive kun je hier mailen.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE IZEN INTENSIVE: Ik heb bij deze inschrijving de helft van de kosten overgemaakt op IBAN NL 16 TRIO 0198406363 t.n.v. Stichting Izen o.v.v. Naam + Izen intensive

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik meld me aan voor

Onderwerp

Uw bericht